Support Engineer

Bekina, gelegen in Kluisbergen, bouwt sedert 1962 als familiebedrijf aan innovatieve, kwalitatieve producten die wereldwijd terug te vinden zijn in diverse nichemarkten. Je kent misschien wel een landbouwer die laarzen van Bekina Boots draagt. Geniet je van een goede nachtrust, dan is de kans groot dat je op een lattenbodem met veerelementen van Bekina Indurub slaapt. Rijd je door een tunnel, dan is die misschien wel waterdicht gemaakt met de water opzwelbare afdichtingen van Bekina Compounds. Met zijn 4 afdelingen (Boots, Indurub, Compounds en BeSealed) die samen meer dan €40 miljoen omzet genereren en 120 medewerkers vormt Bekina een innovatieve bedrijvengroep die klaar staat voor de toekomst.

Je beheert de bestaande netwerkinfrastructuur en alle hard- en softwaresystemen van Bekina en bouwt verder aan het transitieplan richting cloud. Medewerkers kunnen bij jou terecht met hun ICT-vragen en op die manier zorg je voor de nodige support en continuïteit in de dagdagelijkse werking. Voor de operationele activiteiten zoals de helpdesk, pc support of training kan je rekenen op een externe partner indien nodig.

De beveiliging van onze systemen, applicaties en de daarmee samenhangende toegangscontrole behoren eveneens tot jouw domein. Je werkt een back-up & DRP plan uit (Disaster Recovery Plan) en houdt dit up-to-date. Je weet de interne werkwijzes en processen goed te documenteren en bouwt aan een platform waar deze kennis geborgd en gedeeld wordt.

Je biedt ondersteuning bij allerlei administratieve & govenrance taken binnen de ICT afdeling zoals het ICT budget, risk map, maandrapport KPI en dergelijke en rapporteert aan de ICT manager.

Jouw job

Je beschikt over een allround ICT ervaring met sterke focus op helpdesk, infrastructuur & security.

Je hebt inzicht in hoe het eraan toe gaat in een (productie-) bedrijf en kwam eerder al in aanraking met diverse businessapplicaties waaronder Sharepoint en teams. Vanuit jouw gedrevenheid ben je actief bezig, betrokken en kan je problemen autonoom oplossen.

Je hebt ervaring met Windows, Citrix, VMWare, Office 365, Windows server, DHCP, AD, Azure, Veeam, databanken, netwerkmonitoring en setup. Kennis van SAP is een pluspunt.

Je bent ordelijk en weet je goed te organiseren. Je bent sociaal, hulpvaardig en constructief in jouw aanpak en collega’s werken graag samen met jou omwille van je werkijver en de passie voor het vak.

Je bent Nederlandstalig en hebt goede kennis van het Engels.

Naast flexibele arbeidsvoorwaarden en 32 dagen verlof (20 + 12 ADV) bieden wij een aantrekkelijk salarispakket in overeenstemming met jouw ervaring en achtergrond, aangevuld met een gsm, maaltijdcheques, een groeps- en hospitalisatieverzekering, mogelijkheden tot telewerk en een CAO90 bonusregeling.

machine operator

Wil jij een functie als spilfiguur opnemen in onze ICT afdeling? Stel je dan vandaag nog kandidaat en stuur ons een motivatiebrief en CV.

Solliciteer vandaag nog!