Bekina, gelegen in Kluisbergen, bouwt sedert 1962 als familiebedrijf aan innovatieve, kwalitatieve producten die wereldwijd terug te vinden zijn in diverse nichemarkten. Je kent misschien wel een landbouwer die laarzen van Bekina Boots draagt. Geniet je van een goede nachtrust, dan is de kans groot dat je op een lattenbodem met veerelementen van Bekina Indurub slaapt. Rijd je door een tunnel, dan is die misschien wel waterdicht gemaakt met de water opzwelbare afdichtingen van BeSealed. Met 120 medewerkers over de 4 business units (Boots, Indurub, Compounds en BeSealed) genereren we samen jaarlijks meer dan €40 miljoen omzet Een gedreven en innovatieve bedrijvengroep binnen de rubber en kunststofsector die klaar staat voor de toekomst.

 Storingstechnieker 

Als Storingstechnieker is het jouw verantwoordelijkheid om storingen van het machinepark op een efficiënte en snelle manier op te lossen. Je zult te maken krijgen met elektrische, mechanische en hydraulische storingen. Elke dag is anders en je zult voortdurend nieuwe problemen tegenkomen, wat je werk interessant en boeiend maakt.

Verscheidenheid aan installaties Door de verscheidenheid aan producten die gemaakt worden bij Bekina beschikken we ook over diverse productiemachines en installaties. Je zult de kans krijgen om verschillende machines te leren kennen en te begrijpen, zodat je storingen op de meest efficiënte en effectieve manier kunt oplossen. Je zorgt er tevens voor dat na een interventie de machines terug veilig kunnen ingezet worden.

Optimalisatie van het machinepark Naast het oplossen van storingen, zul je ook betrokken worden bij het verbeteren van de prestaties en de efficiëntie van de installaties. Door jou interesse in continu verbeteren reik je ook zelf voorstellen voor verdere optimalisatie aan. Wanneer er geen interventies plaatsvinden voer je preventief of correctief onderhoud uit. Dit houdt je werk interessant en stimuleert je om voortdurend nieuwe kennis en vaardigheden op te doen.

Voordat je zelfstandig aan de slag gaat, krijg je een uitgebreide interne opleiding.  Je komt terecht in een klein team technische collega’s.

Jouw job
  • • Je bent een technieker met al een eerste werkervaring achter de rug in een industriële omgeving
  • Minimum Technische Bachelor of gelijkwaardig door ervaring
  • Zowel een analytische als praktische aanpak
  • Autonoom en oplossingsgericht werken
  • Je wil in een 2-ploegen regime werken (geen nacht of weekend)
  • Goede kennis Nederlands, praktische kennis van het Engels

Naast 26 dagen verlof (20 verlof + 6 ADV) bieden wij een aantrekkelijk salarispakket in overeenstemming met jouw ervaring, aangevuld met maaltijdcheques (7 euro/dag), een hospitalisatieverzekering (gratis voor jou als werknemer, alsook voor je gezinsleden), CAO90 bonusregeling en fietsleasing

machine operator

Overtuig ons in je motivatiebrief met bijgevoegd CV (in pdf formaat) van je
kwaliteiten en gedrevenheid.

Solliciteer vandaag nog!