Bekina NV, gelegen in Kluisbergen, bouwt sedert 1962 als familiebedrijf aan innovatieve, kwalitatieve producten die wereldwijd terug te vinden zijn in diverse nichemarkten. Je kent misschien wel een landbouwer die laarzen van Bekina Boots draagt. Geniet je van een goede nachtrust, dan is de kans groot dat je op een lattenbodem met veerelementen van Bekina Indurub slaapt. Rijd je door een tunnel, dan is die misschien wel waterdicht gemaakt met de water opzwelbare afdichtingen van Bekina Compounds. Met zijn 4 afdelingen (Boots, Indurub, Compounds en BeSealed) die samen meer dan €40 miljoen omzet genereren en 120 medewerkers vormt Bekina een innovatieve bedrijvengroep die klaar staat voor de toekomst.

Voor de verdere uitbouw van onze HR afdeling gaan we op zoek naar een:

HR Officer

Je bent een belangrijke schakel in het selectieproces van bedienden gaande van het opmaken van functiebeschrijvingen en vacatureteksten, over het in de markt zetten van vacatures, de eerste screening van kandidaten en de opvolging van het selectieproces tot en met de onboarding van nieuwe medewerkers.

Daarnaast word je betrokken in tal van HR processen en projecten. Je vervult een belangrijk rol in de verdere automatisering en informatisering van onze soft-HR processen (ESS/MSS, rekrutering, performance cyclus, onboarding, opleidingen). Je organiseert opleidingen en verwerkt de info uit de performance cyclus. Het organiseren en opvolgen van personeelsevents behoort eveneens tot jouw pakket.

Je houdt ervan om medewerkers te informeren en staat mee in voor de opmaak en verspreiding van interne communicaties via diverse kanalen (TV schermen, postings op het intranet of in de Bekina Post).

Je bent in samenwerking met ons sociaal secretariaat, verantwoordelijk voor de maandelijkse prestatieverwerking en loonafsluiting van een 40-tal bedienden en bent back-up voor jouw collega die de payroll van de arbeiders beheert.

Jouw job
 • Je beschikt over een bachelor diploma, bij voorkeur in een menswetenschappelijke richting;
 • Je hebt al enkele jaren werkervaring binnen een HR departement of omgeving;
 • Je hebt ervaring met rekrutering en hebt kennis of sterke interesse in de nieuwste rekruteringstechnologieën;
 • Je bent sterk in communicatie (geschreven en gesproken) en kan vlot verbinding maken met de verschillende niveaus in een organisatie;
 • Je bent IT minded en hebt al een eerste ervaring opgedaan in het mee implementeren van nieuwe HR software;
 • Je bent administratief en organisatorisch sterk, discreet, nauwkeurig en op drukke momenten weet je het hoofd koel te houden;
 • Je beschikt over een goede kennis van de sociale wetgeving en blijft dit vanuit gezonde interesse ook opvolgen;
 • Je bent Nederlandstalig en kan je vlot uitdrukken in het Engels.
 • Je komt terecht in een gezonde en ambitieuze KMO actief in een boeiende sector.
 • In deze gevarieerde functie maak je deel uit van een klein team waar je eigen inbreng en initiatief sterk worden gewaardeerd.
 • Bekina besteedt aandacht aan de ontwikkeling van haar medewerkers en biedt ruimte om talenten verder te ontplooien, daarin zal jij op termijn ook een cruciale rol vervullen.
 • Naast flexibele arbeidsvoorwaarden en 32 dagen verlof (20 + 12 ADV) bieden wij een aantrekkelijk salarispakket in overeenstemming met jouw ervaring en achtergrond, aangevuld met maaltijdcheques, een groeps- en hospitalisatieverzekering, mogelijkheden tot telewerk en een CAO90 bonusregeling.
machine operator

Overtuig ons in je motivatiebrief met bijgevoegd CV (in pdf formaat) van je
kwaliteiten en gedrevenheid.

Solliciteer vandaag nog!