Executive Assistant

Bekina NV, gelegen in Kluisbergen, bouwt sedert 1962 als familiebedrijf aan innovatieve, kwalitatieve producten die wereldwijd terug te vinden zijn in diverse nichemarkten. Je kent misschien wel een landbouwer die laarzen van Bekina Boots draagt. Geniet je van een goede nachtrust, dan is de kans groot dat je op een lattenbodem met veerelementen van Bekina Indurub slaapt. Rijd je door een tunnel, dan is die misschien wel waterdicht gemaakt met de water opzwelbare afdichtingen van Bekina Compounds. Met zijn 4 afdelingen (Boots, Indurub, Compounds en BeSealed) die samen meer dan €40 miljoen omzet genereren en 125 medewerkers vormt Bekina een innovatieve bedrijvengroep die klaar staat voor de toekomst.

Ben je op zoek naar een boeiende functie in een dynamische en internationaal gerichte KMO? Dan is de functie van Executive Assistant bij Bekina allicht iets voor jou. In nauw contact met Dhr. Vanderbeke, CEO en eigenaar van de Bekina bedrijven, ben je de drijvende kracht die de dagdagelijkse aansturing van de bedrijven maximaal faciliteert.

Jouw dagelijkse inspanningen leiden tot een optimalisatie van agenda’s, afspraken, office management, communicatie en overleg. Je brengt structuur en overzicht in de dagelijkse gang van zaken.

Je helpt vergaderingen voorbereiden door de nodige dossierinformatie te bundelen en voor te bereiden. Notities en presentaties opmaken is hier een deel van jouw bijdrage. Tijdens overleg maak je degelijke verslagen op en sta je mee in voor de opvolging ervan. Je helpt mee deadlines en follow-up items in kaart te brengen én te monitoren. Je fungeert als schakel tussen de CEO en het bedrijf door vragen, documenten, emails en andere communicatie te filteren volgens goede principes van time management en je slaagt erin om hieraan de juiste actie te koppelen.

Jouw job

Je bent organisatorisch, punctueel en administratief zeer sterk. Je bent een pro-actieve denker en doener die de details oppikt en de juiste verbanden legt. Je zet met volle goesting jouw schouders onder de verdere uitbouw van ons sterk Bekina-verhaal.

Waar bescheidenheid, integriteit en loyaliteit je sieren, ben je ook de duidelijke communicator met grote liefde voor de Nederlandse en Engelse taal. Je hebt taalkundig graag de puntjes op de i en kan zowel schriftelijk als mondeling, vlot communiceren. Je schuwt geen AI tools in jouw dagelijkse werk, en weet goed te prioriteren.

Je rustige en discrete aard zorgen ervoor dat je gefocust te werk gaat. Je gaat zelfstandig aan de slag en bent voldoende assertief om hier en daar de betrokkenen bij de les te houden. Dankzij jouw sterk ontwikkelde persoonlijke vaardigheden kan je aan de slag met de diverse sterke profielen in onze organisatie. Kortom je staat stevig in jouw schoenen.

Je creatief denkproces is inspirerend, enthousiasmerend en ook dat vleugje humor wordt door het team ten volle geapprecieerd. Vanuit je positieve ingesteldheid zie je geen problemen maar vooral oplossingen en opportuniteiten. Om tot die oplossingen te komen, beschik je over goede kennis van  MS-Office toepassingen, Sharepoint, AI-tools en is Google je ideale partner om mee aan de slag te gaan. Je stretcht je persoonlijke skills dankzij opleidingen of coaching (die we graag voorzien).

Om aan bovenstaande talenten, kennis en inzichten te voldoen denken wij dat een Master diploma samen met eerdere werkervaring in een productieomgeving essentieel is. Overtuig ons met jouw verhaal dat jij dé geknipte persoon bent voor deze functie. We luisteren graag.

Een autonome en gevarieerde functie met impact en ruime verantwoordelijkheden binnen een familiaal groeibedrijf met een sterke wereldwijde reputatie.

Naast flexibele arbeidsvoorwaarden en 32 verlofdagen (20 + 12 ADV), bieden wij een aantrekkelijk salarispakket in overeenstemming met jouw achtergrond en ervaring, aangevuld met ruime extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, mogelijkheid tot fietslease en een CAO 90-bonusplan. Op termijn behoort telewerk à rato van 1 dag of 2 halve dagen per week tot de mogelijkheden.

Deze functie kan zowel voltijds als deeltijds (80%) ingevuld worden. Opteer je voor een deeltijdse tewerkstelling, dan verwachten we hier wel de nodige flexibiliteit.

machine operator

Overtuig ons in je motivatiebrief met bijgevoegd CV (in pdf formaat) van je
kwaliteiten en gedrevenheid.

Solliciteer vandaag nog!